Wickey

Wickey logo

Rendelje meg most és gyermeke karácsonykor már játszhat vele!


Megrendelés és szállítás

Mennyibe kerül a rendelésem kiszállítása?

 •  
  Szállítási költségek
 •  

  Magyarország
 • Rendelések
  16.200 Ft fölött
  0,00 Ft
 • Rendelések
  16.200 Ft alatt
  2.950 Ft

A magyar webáruházon keresztül rendelt termékeink csak Magyarországra szállíthatók.

Hogyan szállítják ki a rendelésemet?

A megrendelt termék méretétől függően az árut szállítmányozó céggel vagy futárszolgálattal szállítjuk ki.

A kis csomagokat DHL, GLS, DPD vagy UPS futárral küldjük el. Amint feladtuk a terméket, kap tőlünk egy küldeményazonosító számot tartalmazó szállítási visszaigazolást. Ez mindenekelőtt a tartozékokra vonatkozik.

A nagyobb csomagokat, pl. kerti játszótér és hinta, szállítmányozó céggel juttatjuk el Önhöz. A kézbesítés telefonos időpont egyeztetés után történik és a járdáig ingyenes. A kirakodás rendszerint kézi villás raklapemelővel (békával) történik. Kivételes esetekben a szállítmányt kézzel kell kirakodni. Ehhez kifejezetten kérjük a segítségét.

Mikor szállítják ki a rendelésemet?

A szállítási időkre vonatkozó információk az adott termék oldalán, az ár felett találhatók. A szállítási idő a méret és a termék függvényében változó. Alapvetően több termék megrendelése esetén mindig a leghosszabb szállítási idő érvényes.

Szállítmányozó céggel kiszállított termékek, pl. kerti játszótér és hinta esetén a kiszállítás a szállítmányozó cég és Ön között lefolytatott, előzetes telefonos időpont egyeztetés után történik. Ezért fontos, hogy Ön mindenképpen egy érvényes telefonszámot adjon meg.

Meg lehet változtatni a kézbesítés előtt nem sokkal a szállítás időpontját?

Ha röviddel a kézbesítési dátum előtt szeretnéd elhalasztani a kiszállítást, akkor csak annyit kell tenned, hogy felhívsz minket a +36 80 088 253 telefonszámon. Előfordulhat azonban, hogy a szállítmányozónak emiatt raktározási és többletköltségei keletkeznek, amelyeket a helyzettől függően átháríthat rád. További információért kérjük, fordulj telefonon az ügyfélszolgálatunkhoz.

Megjelölhetem a kívánt szállítási dátumot?

A szállítmányozóval egyeztetheted a kiszállítás napját. A pontos szállítási dátumnak azonban legkésőbb a szállítmányozóval történő kapcsolatfelvételt követő 3 nap valamelyikére kell esnie. Máskülönben raktározási és többletköltségek keletkeznek, amelyek a helyzettől függően átháríthatók rád.