Wickey

Wickey logo

Rendelje meg most és gyermeke karácsonykor már játszhat vele!


Földhorgony és gumilapok

 • Horgonyzóvas / oszloprögzítő horog készletek

  Kerti játszóterak és hinták számára (rendkívül stabil)

  Normál ár: 8 459,95 Ft

  Special Price 7 190,00 Ft

  Az ár 27% Áfá-t tartalmaz
 • Biztonsági rögzítőkészletek

  Kerti játszóterak és hinták számára (nagyon stabil)

  Normál ár: 5 190,00 Ft

  Special Price 4 390,00 Ft

  Az ár 27% Áfá-t tartalmaz
 • Földhorgony csavarral

  Létrákhoz és mászófalakhoz (stabil)

  Normál ár: 3 990,00 Ft

  Special Price 3 290,00 Ft

  Az ár 27% Áfá-t tartalmaz
 • Wickey PRO horgonyzóvas (2 db-os készlet)

  Oszloprögzítő horgony közterületi játékok rögzítéséhez

  Normál ár: 24 990,00 Ft

  Special Price 21 090,00 Ft

  Az ár 27% Áfá-t tartalmaz
 • Gumilap 50x50x2,5 cm

  Eséscsillapító burkolat különböző színekben

  Normál ár: 8 390,00 Ft

  Special Price 7 190,00 Ft

  Az ár 27% Áfá-t tartalmaz
 • Gumilap 50x50x4,5 cm

  Eséscsillapító burkolat különböző színekben

  Normál ár: 9 390,00 Ft

  Special Price 7 990,00 Ft

  Az ár 27% Áfá-t tartalmaz
 • Esésvédő gumilap 50x50x4,5 cm, rögzítőstiftekkel

  Eséscsillapító burkolat különböző színekben

  Normál ár: 9 990,00 Ft

  Special Price 8 490,00 Ft

  Az ár 27% Áfá-t tartalmaz
 • Gyomgátló szőnyeg 200x200 cm

  Nem jut be több giliszta és gyökér a homokozóba

  Normál ár: 7 590,00 Ft

  Special Price 6 390,00 Ft

  Az ár 27% Áfá-t tartalmaz
 • Gyomgátló szőnyeg 250x250 cm

  Nem jut be több giliszta és gyökér a homokozóba

  Normál ár: 9 490,00 Ft

  Special Price 7 690,00 Ft

  Az ár 27% Áfá-t tartalmaz
 • Gyomgátló szőnyeg 320x320 cm

  Nem jut be több giliszta és gyökér a homokozóba

  Normál ár: 11 490,00 Ft

  Special Price 9 490,00 Ft

  Az ár 27% Áfá-t tartalmaz

Eséscsillapító lapok és horgonyok magán, és köztéri játszóterekhez

Gyermekének biztonsága a Wickey-nél abszolút elsőbbséget élvez. Ennek megfelelően rendkívül fontos az Ön által vásárolt kerti játszótér vagy hinta biztonságos rögzítése. Egy mászóvár csak megfelelő rögzítéssel stabil és biztonságos. Ezért ajánljuk, hogy mászóvárát biztonsági horgonyokkal rögzítse. A Wickey online áruházában minden kerti játszótérhez és hintához megtalálja a megfelelő rögzítőelemeket. Rendeljen hozzájuk kedvező áron magán- és köztéri játszóterekhez alkalmas eséscsillapító védőlapokat és gumilapokat.

Horgonyok – Kerti játszóterek biztonságos építése

Játszótere felépítéséhez rendeljen horgonyokat közvetlenül a Wickey-től hintákhoz, kerti játszóterekhez, húzódzkodórudakhoz és mászófalakhoz. Választhat klasszikus padlóhorgonyokat, horgonyzóvasakat és földhorgonyokat. Az Ön játékához alkalmas biztonsági horgonyt a tartóoszlop típusának, valamint a kerti talaj állapotának megfelelően kell kiválasztani.

A Wickey legkeresettebb modellje a horgonyzóvas, amely oszloptartóként is ismert. Ezek a bebetonozható, tűzihorganyzott rögzítők különösen stabilak. Alkalmasak minden kerti játszótérhoz, hintához, homokozóval épült mászókákhoz vagy fa játszóházhoz. A horgonyok a faoszlopok belsejére vannak szerelve. Ezek a rendkívül időjárásálló horgonyzóvasak különböző méretű oszlopokhoz használhatók.

Tipp: a kerti játszótér vagy a hintaállvány építésénél vegye figyelembe, hogy a padlóhorgonyokat és a horgonyzóvasakat a kerti talajba kell betonozni. A betonnak némi időre van szüksége ahhoz, hogy megszáradjon és teljesen terhelhető legyen.

A csavarral rögzíthető földhorgony nagyon könnyen szerelhető, és kiválóan alkalmas ferde létrák és mászófalak rögzítéséhez. A szerelés gyorsan elvégezhető: egyszerűen csavarja a talajba a megfelelő ponton, rögzítse az oszlopra, és a horgonyzás már készen is van.

A kertbe betonozható Safety földhorgony rendkívül jó választás kerti játszóterek rögzítéséhez. Mindenekelőtt a hintaállványok ferde gerendái rögzíthetők könnyen a biztonsági horgonyokkal. A hátsó oszlophoz történő rögzítésnek köszönhetően a horgony kívülről nem látható. A speciális kialakítás és a tüzihorganyzott nyelvek révén a rögzítés minden irányban stabil. További információért kattintson az egyes rögzítőelemekre.

Egy kerti játszótér vagy hinta rögzítésére szolgálnak az oszloptartó szeglemezek, a leüthető és leszúrható hüvelyek vagy oszloprögzítők.

Puha földetérés gumilapokon

A Wickey játékaival gyermeke a legizgalmasabb kalandokat élheti át. Annak érdekében, hogy a gyerekek biztonságosan lemászhassanak a mászóvárakról, és a hintán a magasba lendüljenek, eséscsillapító gumilapok használatát javasoljuk. A sérülésveszély így a lehető legkisebb. Fektessen le Ön is gumilapokat a játszóterületeken a hinták, csúszdák és mászófalak játékterében. A gumilapok különböző vastagságban és szilárdságban kaphatók.

Válasszon gyermekének megfelelő platformmagasságú, fából készült kerti játszóteret. Mászóváraink 90 cm és 210 cm közötti magasságban kaphatók. Válasszon gyermeke korának, igényeinek, valamint a kert adottságainak megfelelően. A gumilapok 2,5 cm és 4,5 cm közötti vastagságban választhatók. A Wickey online áruházában a lapok elcsúszását megakadályozó rögzítőcsapokkal ellátott gumilapokat is talál.

Minősített eséscsillapító lapok és horgonyok magán és közterületi játszóterekhez

A közterületi játszótereknek különösen intenzív használatot és sok-sok gyerek lelkesedését kell kiállniuk. A szilárd rögzítés ezeknél elengedhetetlen. A közterületi játéktornyokhoz készült, tüzihorganyzott GIANT-sorozat horgonyzóvasai rendkívül nagy méretűek. A gyermekek fokozott biztonságáról gumiburkolatok gondoskodnak. Játszóteréhez beszerezheti őket a Wickey online áruházában. Minden gyerek biztonságban mászhat, hintázhat és tornázhat a Wickey játékain!