Wickey

Wickey logo

Ingyenes szállítás 16.200 Ft-ot meghaladó rendelési összegtől


Közterületi játszóterek

Játszóeszközök közterületi játszóeszközökhöz

A családok nagyon szeretik a közterületi játszótereket - itt a gyerekek kedvükre játszhatnak, hancúrozhatnak és új barátokat ismerhetnek meg. Akár kempingben, az óvodában vagy csak a parkban: bárhol találhatók is a közterületi játszóeszközök, a kisgyerekes családok ott különösen jól érzik magukat. A közterületi játszótereken használt eszközök az EN 1176 szabványnak megfelelő tesztelésen és minősítésen estek át. Közterületi játszóterek számára a Wickey minősítéssel rendelkező játszótornyok és stabil hintaállványok széles választékát kínálja. Ezen termékeink időjárásállóak, vandálbiztosak és még a legnagyobb gyerekrohamnak is ellenállnak. A Wickey webáruházában profi játszóeszközöket talál létesítménye számára. Egy EN 1176 minősítéssel rendelkező Wickey mászóvár és csúszda tömörfát, igényes dizájnt és egy kiváló minőségű termékhez képest nagyon jó ár-érték arányt jelent. Növelje szállodája vagy étterme vonzerejét egy közterületen használható hintával vagy csúszdás játszótoronnyal. Egy játszótér lehetőséget nyújt a szülőknek egy kis pihenésre, mialatt a kicsik mászás és hintázás közben játékosan fejlesztik képességeiket, és új barátokkal ismerkednek meg.

Wickey PRO játszóterek EN 1176

Wickey PRO játszótereket kifejezetten úgy tervezték, hogy megfeleljenek a közterületi játszóeszközökkel szemben támasztott elvárásoknak. A játszótér egyedi kialakíthatósága érdekében játszótéri eszközeink 100% -ban modulárisak. A tömör faoszlopok biztonságos játszást biztosítanak népes gyerekcsoportok számára. Nem számít hó, eső vagy napsütés - a PRO mászóvárak minden időjárással dacolnak. Egyedülálló kialakításuknak köszönhetően a Wickey PRO tornyok gyerekeket és szülőket egyaránt fellelkesítenek.

Itt megtalálja az étterme, szállodája vagy önkormányzata számára megfelelő játszótereket: egy teraszos játszóház ideális óvodákba vagy általános iskolákba, mert a 100 cm-es platformra a kisebb gyerekek is fürgén felmásznak. Ha egy iskola vagy egy nagyobb kemping számára kíván beszerezni egy sokrétűen kihasználható játszóteret, egy stabil mászóállvány vagy egy sokoldalú játszótorony optimális választást jelent. Több tornyával, lengőhídjaival és homokozóival sok helyet biztosít a népes gyerekcsoportoknak, és rendszeres használathoz is optimális. A Wickeynél közterületre alkalmas, egyedi játszótereket talál, amelyek csúszdákkal és integrált homokozóval rendelkeznek. A PRO játszótér-sorozat minőségre és biztonságra tesztelt.

Szinte az összes PRO játszótér beszerezhető hintaállvánnyal vagy anélkül. Míg a hintával rendelkező G-Force modellek a hintázás élményét nyújtják, a Basis modellek helytakarékosak. Egészítse ki a PRO mászókát egy G-Force hintaállvánnyal és minősített kiegészítőinkkel, pl. egy csúszdával vagy tűzoltórúddal, így játszóterén minden megtalálható lesz, ami egy gyermek szívét megdobogtatja.

Hinták közterekre

A hintázás minden gyerek számára jó szórakozás! A Wickey változatos hintaülőkéivel minden gyerek nagyszerű kalandok részese lehet a közterületi játszótéren. Szereljen fel egy kifejezetten közterületekre fejlesztett, és az EU EN 1176 szabványának megfelelő minősítéssel rendelkező bébihinta-ülőkét, vagy robusztus fészekhintánkat, amelyen egyszerre több gyerek is hintázhat. A Wickey online áruházában természetesen olyan népszerű modelleket is megtalál, mint a Design Longi hintaülőke. Ha megtalálta kedvenc hintaülőkéjét, a felszereléséhez szüksége van a megfelelő hintaakasztóra. A Wickey webáruházában széles választékot talál a biztonságos rögzítéshez szükséges hintakasztókból és a remek hintatartozékokból!

DIN EN 1176 minősítéssel rendelkező játszótéri kiegészítők

A Wickey webáruházában a minősített hintákon és csúszdákon kívül tüzihorgonyzott hintaakasztókat is talál a hintagerendákra történő gyors és biztonságos rögzítéshez. A biztonságos és stabil PRO játszótér az EN 1176 EU szabványnak megfelelő, extra méretű horgonyzóvassal van a talajhoz rögzítve. Emellett játszóterét közterületi használatra hitelesített kiegészítőkkel is bővítheti. Fogantyúk, mászókövek, tűzoltórúd és italfelvonó. Játszótere még vonzóbb lesz a kicsik és nagyok számára.